Ring Video doorbell pro 2

Inhoudsopgave

Dit artikel is geschreven met behulp van AI en daarna gecontroleerd door onze experts. We gaan later waarschijnlijk een normale hands-on review schrijven.

De Ring Video Doorbell Pro 2 is een top-of-the-line keuze voor hen die op zoek zijn naar een geavanceerde, bedrade videodeurbel. Met zijn geavanceerde functies biedt het een indrukwekkende combinatie van veiligheid en gemak, verpakt in een stijlvol design.

Belangrijkste Kenmerken

 1. 3D-Bewegingsdetectie: Een van de meest opvallende functies van de Ring Video Doorbell Pro 2 is de 3D-bewegingsdetectie. Deze technologie maakt het mogelijk om afstand, snelheid, grootte en richting van bewegende objecten waar te nemen, wat zorgt voor zeer nauwkeurige bewegingsmeldingen.
 2. 1536p HD-Video met Zicht van Top tot Teen: De verbeterde videoresolutie en het uitgebreide zicht zorgen ervoor dat je duidelijk kunt zien wie er voor de deur staat, van top tot teen.
 3. Compatibiliteit met Alexa en Chime: De mogelijkheid om deze deurbel te koppelen met een Chime of Alexa-apparaat zorgt voor extra gemak en zekerheid.
 4. Nachtzicht in Kleur: Dit zorgt ervoor dat je ook ’s nachts heldere en duidelijke beelden hebt.
 5. Ring Protect Abonnement: Net als andere Ring-producten, biedt de Pro 2 de optie voor het Ring Protect abonnement voor extra functies zoals video-opname en -opslag.

Voordelen

 • Uitgebreide en nauwkeurige bewegingsdetectie dankzij de 3D-technologie.
 • Hoge kwaliteit videoresolutie biedt heldere en gedetailleerde beelden.
 • Flexibele meldingsopties door koppeling met Alexa of Chime.
 • Robuust ontwerp en eenvoudige installatie.

Nadelen

 • De prijs kan hoger zijn dan andere modellen, wat het minder toegankelijk maakt voor sommige budgetten.
 • Voor volledige functionaliteit is een abonnement op Ring Protect nodig, wat extra kosten met zich meebrengt.

Conclusie

De Ring Video Doorbell Pro 2 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een geavanceerde videodeurbel met een breed scala aan functies. De combinatie van 3D-bewegingsdetectie en hoogwaardige videoresolutie maakt het een van de meest geavanceerde deurbellen op de markt. Hoewel de prijs aan de hogere kant kan zijn, rechtvaardigen de functies en de betrouwbaarheid van het product deze investering voor degenen die de beste huisbeveiligingstechnologie zoeken.